Ons Verhaal

Soul institute is een opleidingsinstituut met meerdere opleidingen, retreats, workshops en online cursussen. Westerse psychologie, Ayurveda en Tantra komen samen in de Inner Grounding: Inner Grounding Therapie is een vernieuwende vorm van therapie waarbij de kennis van moderne psychologische en neurologische ontdekkingen over trauma en blokkades in het lichaam samenkomen met kennis uit de filosofie van Tantra, Yoga en Ayurveda.

7
Personeels leden
12
Jaar ervaring bij elkaar
223
Cursisten getrained
10
Complete Cursussen
Binnen Soul Institute werken we met o.a:  charakterdynamics, dit is een werkwijze die bestaat uit verschillende westerse psychologische zienswijzen zoals: Wilhelm Reich, Fritz Perls en  Erickson, Deze werkwijzen verhouden zich met het Ayurvedisch psychologisch bewustzijnsmodel wat wij ontwikkeld hebben. Daarnaast werken wij met: Sensori-moto Psychotherapie, deep body work trauma en neuroaffectieve psychologie.

Wie zijn wij?

Wij zijn een instituut met een 4-jarige opleiding, workshops en therapie, en jaaropleidingen. Onze filosofie is de Inner Grounding: waar Westerse psychologie en Ayurveda en Tantra als scholingsweg van het Bewustzijn samenkomen

Wat doen wij?

wij geven een vierjarige opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut, wij geven jaaropleidingen: Het Woman Soul coach Traject, Het HIP Release traject en de kunst jaartraining. Daarnaast geven wij online cursussen over Tantra, kunst en andere onderwerpen. Jacqueline Snelder geeft relatietherapie en individuele therapie, Lars Weller geeft kunstzinnige sessies en therapie.

Ontmoet ons Team

Team Soul Institute
lars_weller

Lars Weller

Hoofddocent Kunst Mentor Kunst & Proceswerk Bestuur
jacqueline_snelder

Jacqueline Ananya Snelder

Hoofddocente, Inner Grounding Therapy, AYT Mentor Inner Grounding Therapy Bestuur